četrtek, 6. avgust 2009

American beauty, prvič

Ljudje v modernem svetu vse več svoje pozornosti usmerjajo na svojo 'lepoto'. Zanjo so pripravljeni storiti praktično vse. Kljub malce 'rasističnemu' naslovu, se kaj takega še zdaleč ne dogaja le v famozni Ameriki, meki vsega mogočega...



Kdo še ni slišal za plastične operacije, ki so v zadjem času vse bolj popularne (nemara pa je bolj popularno biti plastična barbika). Kakorkoli že. Pogoste so povečave prsi in popravki nosu (prav pogosto se pa zgodi, da operacija 'ne uspe' - uboge ženske hodijo po svetu z dvema globusoma pod majico, ali pa kakšen 'lepotec' raje kot svoj popravljen nos nosi nosni vsadek). V zadnjem času pa so razširjene tudi malce nenavadne lepotne operacije...





  1. ko smo ravno pri nosu, nekateri si ga celo povečajo (bogami ne vem zakaj)

  2. drugi so za ozek pas pripravljeni storiti praktično vse. Če nimaš ravno zelo vitke linije, pa ti hujšanje ne uspeva, si raje odstrani kakšno rebro ali dve, in tvoj pas bo ozek kot še nikoli (le en problemček: izgledali boste kot peščena ura)

  3. če vam niso všeč vaši običajni uhlji, vam kirurgi ponujajo njihovo 'ošiljenost'. po operaciji boste izgledali kot pravi vilinec (ne, operacija vam NE prinese večjih možganov)
  4. rekonstrukcija deviškosti (haloo...prej bi mislila!)

  5. če pa imate povešene sramne ustnice...ne skrbite... privoščite si lifting sramnih ustnic (ne vem, kdo razen vaših ljubimcev vas gleda tam spodaj...)


Sedaj, ko ste izvedeli za vse nove, revolucionarne operacije, pa brž na banko, odpret hranilno knjižico (če niste ravno milijonar/ka). Za konec bi se opravičil vsem, ki sem jih morebiti užalil. Vseeno se mi zdi, da je naravno lepše (ponavadi)



I'll be back!

Ni komentarjev:

Objavite komentar